Despre noi

Informaţii de bază

S-a deschis 1992

Locaţie Piata Bobalna, nr. 15, 405200 Dej

Produse Telefonie mobila , IT , automobile

Date de contact

Telefon 0264 220 099

E-mail contact@random.ro

http://www.random.ro

DESPRE RANDOM IMPEX

În anul 1992 este înființată firma cu denumirea  SC RANDOM IMPEX SRL , aceasta  având  doar un angajat , iar ca obiect de activitate  pentru aceasta era :  SERVICII DE TEHNOREDACTARE COMPUTERIZATĂ ȘI COMERȚ CU AMĂNUNTUL .

Odată cu trecerea anilor , firma și-a diversificat activitatea comercializând echipamente IT care erau importate din vestul Europei  – și se ocupa cu vânzare directă – către clienți atât persoane JURIDICE cât și persoane FIZICE  . Deasemenea era nevoie de mentenanță în domeniul IT astfel firma s-a instruit și pentru aceasta activitate .

În anul 1999  se deschide în Dej magazinul PcMania – Comercializare echipamente IT  , periferice , service IT.

Tot anul 1999  este un an în care firma sesizează faptul ca nevoia de comunicare a crescut , astfel  din nou adaugă printre activități  și domeniul  Telecomunicaților  , domeniu foarte slab dezvoltat la noi în țară în vremea respectivă , funcționând sub brandul de FOCUSGSM

Astfel deschide în Dej un  magazin de telefonie mobilă și accesorii pentru telefoane mobile , devenind partener Orange (dialog la vremea respectiva ), activând abonamente de voce și servicii prepay

În anul 2000 firma mai deschide încă 3 puncte de lucru comercializând produse și servicii de telecomunicații  în Gherla,Vlăhița și Miercurea Ciuc.

În anul 2003 teritoriul ocupat de firma se extinde  deschizând astfel  magazinul din Lechința ( BN ) .

Orange și-a schimbat politica de piață și i-a modificat atitudinea fata de partenerii importanți , dându-le acestora șansa sa devina Francizați.

Datorită acesteia în 2009-magazinul din Gherla își schimba complet înfățișarea , mutându-se într-un spațiu mai mare și mai accesibil ,devenind Store Orange.

Odată cu trecerea anilor și a extinderii activității firmei , a crescut și numărul angajaților.

În 2010 – deschidem în Huedin și Târgu Lăpuș  puncte de lucru FocusGsm .

Anul 2012 este un an important în istoria firmei , deoarece firma deschide un Store Orange  în Cluj-Napoca  , în incinta Hypermarketului   Cora și   transforma  magazinul din Huedin în Store .

Pe perioada activității firmei , din 1999 și pana în prezent  , firma a derulat activități de comerț (import/export)  în domeniul automobilelor și autoutilitarelor.